Powered by Blogger.
RSS

About

Тристаен апартамент в Банишора

 Тристаен апартамент в Банишора

Продажби Имоти в Банишора


Граници на квартала: „Банишора“ се намира в северозападната част на София. Разположен е между булевардите „Мария Луиза“ и „Сливница“, улиците „Скопие“ и „Габрово“. Граничи с Централна ЖП гара, автогара „Сердика“ и “Лъвов мост“.
Тристаен апартамент в Банишора Строителство: това е стар работнически квартал. Ако сте решили да търсите апартамент в Банишора трябва да знаете, че се състои предимно от блокове. Във вътрешните улици има и еднофамилни къщи, както и нови кооперации, но преобладаващо е панелното строителство.
Голямото преимущество да притежавате апартамент в „Банишора“ е близостта до центъра, както и добрата инфраструктура и множеството пътни артерии – буквално към всяка точка на София. През квартала преминават няколко трамвайни линии, автобуси, тролейбуси, а наблизо са местростанции „Опълченска“ и „Константин Величков“.

Апартамент в „Банишора“ означава и близост до МОЛ „София“ и Женския пазар. В района има училища и детски градини, много магазини и супермаркети на големите вериги. Макар и работнически, кварталът се обновява непрестанно, главно поради близостта си до идеалния център на София.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment